Angol egyetemi képzés Magyarországon

A felsőoktatás átalakulásával az eddigiek mellett további államilag elismert angol egyetemi képzések is megjelennek Magyarországon. A londoni tárgyalások eredményeként az akkreditálás után három szakon a School of Business is helyt adhat képzéseknek. Az első évben a tantárgyak előadásai angolul, a szemináriumok részben magyarul zajlanak, ez megkönnyíti a tananyagok elsajátítását.

 


A Business Studies és  a Computing & Information Processing Studies képzés az egyetemi városokban, így Békéscsabán is elindul.
A Travel & Tourism Studies képzés régiónkban Szegeden indul el.
A képzések kezdése 2012. szeptember 7.
Időtartama 1.040 - 1.100 óra tanévenként.
Éves költsége 210.000 Ft és 210 font, valamint a tankönyvek árai.

A jelentkezés feltétele jó-jeles minősítésű érettségi vizsga angol nyelvből. Az első évCertificate szintű végzettséggel zárul. Ennek megszerzéséhez a 4-5 tantárgyból a 180 perces írásbeli vizsgákat legalább 40%-os eredménnyel kell teljesíteni. Az államilag elismert külföldi felsőoktatási intézményben szerzett oklevél, az oktatás nyelve szempontjából, államilag elismert általános, egynyelvű, komplex típusú felsőfokú nyelvvizsgának számít. A képzés második évébe lépéshez legalább 50%-os teljesítmény kell. A második év Diploma szintű végzettséggel zárul. A hallgatók a harmadik év után szerezhetnek Advanced Diplomát, amely a magyar felsőoktatásban a BSc szintnek felel meg. A Master képzésekre Angliában kerülhet sor. A képzésben résztvevők nem jogosultak diákhitelre, de nem lesz röghöz kötöttségük, végzettségeikkel külföldön vállalhatnak munkát.

Jelentkezés: [email protected]u címen.

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, így értesülhet legfrissebb híreinkről.

Felnőttképzés

Intézményakkreditációs lajstromszám:
AL-2168
Felnőttképzési nyilvántartási szám:
21237-2007

 

 
Ön itt van: Home Hírek Angol egyetemi képzés Magyarországon